OBS ved akut livstruende sygdom da ring 112 eller evt. ring igennem på vores akuttelefon, som du kan omstilles til via vores almindelige telefon.

Vi holder Åben akut-konsultation hver morgen kl. 8 – 8.30. Det betyder, at du kan møde op uden tidsbestilling, hvis du har en ukompliceret og akut problemstilling, som vi skal se på. Det kan f.eks. være ondt i halsen, nyopståede mavesmerter, infektionssygdomme osv. Vi laver ikke skulderundersøgelser, rygundersøgelser, samtaleforløb og underlivsundersøgelser i vores akuttid om om morgenen, da det tager længere tid og der derfor vil blive for lang ventetid for de andre akutte patienter. Hvis du møder op med en sådan problemstilling, vil du derfor i stedet blive tilbudt en akuttid senere på dagen.

Vi gør opmærksom på at det KUN er akutte problemstillinger, vi kan tage os af i akuttiden.

Vi er altid flere læger og sygeplejersker, der hjælper hinanden med at se de akutte patienter om morgenen. Der er ikke mulighed for selv at vælge hvilken læge/sygeplejerske du kommer ind til. Det er meget forskelligt, hvor mange der møder op, så der kan derfor blive ventetid. Vi tilstræber os på, at være færdig senest kl 9.

Hvis du har en akut problemstilling, som du ikke har fået set på i akuttiden, da kan du ringe til vores sekretær, der vil visitere dig til en anden akuttid.